Zapri
Zapri

Osnovni gradniki procesnih sistemov

Brinox ima v svoji ponudbi tudi nekatere komponente procesnih sistemov, npr. ventile higienske izvedbe, cevne prenosnike toplote in IBC kontejnerje.

Komponente so izdelane z izjemno natančnostjo, ki zagotavlja obratovanje praktično brez zastojev in z minimalnimi stroški vzdrževanja.

BX–SBV Deljeni loputni ventili – najvišji razred zaščite uporabnika (OEB 5)

Deljeni loputni ventil (Split Butterfly Valve) BX-SBV, ki ga lahko upravljate ročno (M) ali avtomatsko (A), ob transferju toksičnih učinkovin iz enega v drug kontejner, posodo ali proizvodno opremo zagotavlja najvišji razred zaščite operaterja, okolja in produkta. Z uporabo deljenega loputnega ventila BX–SBV je vpliv strupenih emisij na okolje in posledično na operaterja zmanjšan na najnižjo možno mero, obenem pa je med praznjenjem in polnjenjem izjemno občutljiv in običajno visoko cenoven produkt zaščiten pred kontaminacijo serije.

Koristi oz. prednosti uporabe ventila BX-SBV:

  • zagotavljanje najvišjega razreda mejne vrednosti za OEB 5 brez dodatnega odsesavanja (Occupational Exposure Band 5 – Occupational Exposure Limit < 1µg/m3);
  • uporaba specialnega tesnila, ki omogoča najvišjo delovno temperaturo pri 140o C in s tem učinkovito sterilizacijo;
  • BX-SBV ima patentirano plavajoče vležajeno deljeno loputo, ki omogoča, da tesnili ne povlečeta za seboj delcev prahu v rob med loputi in tesnili. Produkt posledično ne zastaja v mrtvih kotih ventila ali opreme.

Več (predstavitev v angleškem jeziku)

BX–SBV Deljeni loputni ventili BX–SBV Deljeni loputni ventili

Cevni prenosniki toplote

Konstruiramo in izdelujemo higienske cevne prenosnike toplote v skladu s cGMP, ATEX in PED direktivami.

Posebna izvedba z dvojno prirobnico zagotavlja, da ne more priti do mešanja ogrevalnega ali hladilnega medija s farmacevtsko tekočino, kar preprečuje možnost kontaminacije.

Cevni prenosnik toplote z dvojno prirobnico Cevni prenosnik toplote

IBC Kontejnerji

Robotsko varjenje in brušenje zagotavlja izjemno dimenzijsko stabilnost kontejnerjev ter vrhunsko kakovost varov.

Pri nas izvajamo  tudi poseben kemijski postopek čiščenja, ki vključuje odstranjevanje vseh nečistoč in pasivacijo nerjavnih površin po varjenju in brušenju.

Tabletni kontejnerji

S klikom na gumb "Prenesi fotografijo" potrjujem, da bo fotografija po prenosu namenjena le osebni rabi. Fotografija je avtorsko delo Marka Prezlja. Brinox z Markom tesno sodeluje in ga podpira pri njegovem ustvarjalnem delu. Težnja k popolnosti ter predanost namenu in cilju sta skupna Brinoxu in Marku Prezlju.

Prenesi fotografijo x