Zapri
Zapri

Brinox – ponosni pokrovitelj alpinista Marka Prezlja, prejemnika četrtega zlatega cepina

Sora, 25. 3. 2016 - Med letošnjimi prejemniki zlatega cepina, največjega priznanja za alpinistične dosežke na svetu, je tudi naš Marko Prezelj, ki je skupaj z Urbanom Novakom, Haydnom Kennedyjem in Manujem Pellissierjem lanskega oktobra preplezal zahtevno vzhodno steno Cerro Kishtwarja (6173m), markantnega vrha v indijskem Kashmirju. Markove izjemne alpinistične podvige podjetje Brinox podpira in sponzorira že od leta 2001.

Marko Prezelj je tako postal edini alpinist na svetu, ki bo priznanje »zlati cepin« za svoje izjemne alpinistične dosežke prejel že četrtič. Svoj prvi zlati cepin je prejel leta 1991, ko je z Andrejem Štremfljem preplezal južni steber Kangchendzenge (8476 m), leta 2007 je zlati cepin prejel skupaj z Borisom Lorenčičem za novo smer v stebru Chomolharija (7326 m) leta 2006 ter lani z Alešem Česnom in Luko Lindičem za prvenstveni vzpon na Hagshu (6657 m) leta 2014.

S tem so štiriindvajsetletno zgodovino podeljevanja prestižnih alpinističnih nagrad slovenski alpinisti zaznamovali kar sedemkrat.

»Primerjanje alpinističnih vzponov ne more biti objektivno. Ko je vzpon opravljen, širša mednarodna komisija vendarle ocenjuje le zgodbe, ki so jih predstavili alpinisti sami. Te zgodbe so samo približek tistega, kar smo med plezanjem doživeli. To je tako, kot bi mi med plezanjem zakurili ogenj, publika pa potem samo še meša po pepelu in se navdušuje nad plameni, ki jih ni več,« ostaja skromen ob svojih dosežkih Marko in dodaja: “Vesel sem, da s podjetjem Brinox uspešno sodelujemo že skoraj petnajst let. Vem, da je tako zato, ker si delimo osnovne vrednote, ki so pomembne za izvedbo dobrega vzpona kot tudi za izdelavo res kvalitetnega industrijskega izdelka.  Upam, da moje fotografije Brinoxovih izdelkov pomagajo tudi pri uspešni prodaji, tako kot moje alpinistične fotografije pomagajo poustvarit nekaj 'plamenčkov’.«

POWTECH 2016

Strokovnjaki za procesno tehnologijo se bomo ponovno srečali na sejmu POWTECH 2016, ki bo potekal od 19. do 21. aprila 2016 v Nürnbergu. Preko 900 podjetij iz več kot petindvajsetih držav bo predstavilo svoje najnovejše izdelke in mi smo med njimi!

Iskreno vas vabimo, da nas obiščete na stojnici 3-441 v hali 3, kjer vam bomo z veseljem predstavili naše najnovejše izdelke. Na spletni strani  www.powtech.de/voucher  se lahko od  11. marca do 21. aprila 2016 registrirate in natisnete brezplačno vstopnico.

Vas zanima, kaj lahko naredimo za vas ali pa bi želeli izkoristi priložnost, da vam naši strokovnjaki osebno predstavijo vse naše novosti? Rezervirajte si svoj termin za sestanek!

Lounges 2016

Sejem Dairy&Meat Industry

Obiščite nas na 14. Mednarodnem sejmu opreme in tehnologij za živinorejo, proizvodnjo mleka in mesa, ki bo potekal od 1. do 4. marca 2016 v Krokus Ekspo centru v Moskvi. Najdete nas v Paviljonu 75A, na stojnici C221.

Vas zanima, kaj lahko naredimo za vas ali pa bi želeli izkoristi priložnost, da vam naši strokovnjaki osebno predstavijo vse naše novosti? Rezervirajte si svoj termin za sestanek!

Pharmtech & Ingredients 2015

Spoštovani partnerji,

obveščamo vas, da bomo s svojim razstavnim prostorom sodelovali na sejmu PharmTech & Ingridients 2015, največjem specializiranem mednarodnem sejmu v Ruski federaciji in CIS s področja opreme, surovin in tehnologije za proizvodnjo farmacevtskih izdelkov, prehranskih dopolnil, dodatkov ter kozmetike.

17. mednarodni sejem bo potekal na razstavišču »KROKUS EXPO IEC« v Moskvi in sicer od 24. do 27. novembra 2015.

Veseli bi bili vašega obiska na našem razstavnem prostoru številka 25 v dvorani 7, kjer vam bodo naši strokovnjaki predstavili najnovejše izdelke in procesne rešitve.

Vabimo vas, da izkoristite brezplačno vstopnico, ki jo pridobite tako, da vaš obisk najavite preko elektronske pošte info@brinox.eu ali s klikom na naslednjo povezavo: http://www.pharmtech-expo.ru/en-GB/visitors/ticket.aspx?Partner=www-brinox-eu

ekipa Brinox

Družabni dogodek z alpinistom Markom Prezljem

Za nami je prijetno družabno srečanje z alpinistom Markom Prezeljem, ki je pred kratkim prejel že tretji zlati cepin (najvišje priznanje za dosežke v alpinizmu). Na dogodku na katerega so bili povabljeni tako zaposleni, kot prebivalci občine Medvode smo izvedeli več o samem vzponu na Hagshu, kakor tudi o povezanosti vrhunskega alpinista Marka Prezlja z našim podjetjem. Dobra obiskanost dogodka s strani občanov pa nam je potrdilo, da so tudi prebivalci lokalnega okolja naklonjeni tovrstnim dogodkom. Vsem skupaj se zahvaljujejo za udeležbo.

Brinox d.o.o.

mark prezelj dogodek 14.5. mark prezelj dogodek dogodek prezelj mark dogodek

Prosta delovna mesta

V svoj tim vabimo DOKUMENTARISTA (m/ž). Več na razdelku kariera: http://www.brinox.eu/sl/382-kariera

Sejem Vision Pharma

Brinox utrjuje svojo tržno pozicijo na nemškem trgu, zato se bo kot razstavljalec prvič udeležil sejma Vision Pharma 2015 v Stuttgartu, ki bo potekal med 19. in 21.5.2015. Več o sejmu na: http://www.vision-pharma-2015.de/web12/

Vabljeni!

Brinox d.o.o.

Sejem Achema

Brinox bo tudi tokrat razstavljal na največjem sejmu procesnih tehnologij na svetu  - Achemi. Sejem bo v Frankfurtu med 15. in 19.6. 2015. Vabljeni, da nas obiščite ter si ogledate naše zadnje izdelke ter procesne rešitve. V kolikor potrebujete karto za vstop, nam pišite na info@brinox.eu.

Brinox, d.o.o.

Marko Prezelj - ponovno dobitnik prestižne nagrade Piolet d'Or

Brinox je izjemno ponosen sponzor alpinista Marka Prezlja. Mark je pred kratkim za vzpon na Hagshu prejel že tretji zlati cepin in postal edini nosilec treh zlatih cepinov na svetu! ČESTITKE!

http://www.24ur.com/novice/slovenija/foto-lindicu-prezlju-in-cesnu-za-vzpon-na-hagshu-prestizna-nagrada-zlati-cepin.html

http://www.pioletsdor.com/index.php?option=com_content&view=article&id=343%3Anomines&catid=61%3Aactus-2015&Itemid=465&lang=en

http://www.rtvslo.si/sport/preostali-sporti/nov-slovenski-alpinisticni-podvig-nagrajen-z-zlatim-cepinom/360351

zlati cepin Marko Prezelj

Prosta delovna mesta

Objavljen je razpis za dve prosti delovni mesti. Več v razdelku o nas; kariera.

Powtech 2014

Spoštovani partnerji,
Brinox se bo tudi letos udeležil mednarodnega sejma Powtech v Nürnbergu v Nemčiji, ki bo potekal med med 30.9. - 2.10.2014. Najdete nas v hali 6, razstavni prostor številka 346. Veseli bomo vašega obiska. V kolikor želite vstopnico za sejem, nam pišite na info@brinox.eu in poslali vam bomo identifikacijsko kodo.

Vabljeni!

Powtech 2014

Brinox podvojil kapacitete proizvodnih in poslovnih prostorov

Z veseljem sporočamo, da je Brinox v letu 2014 podvojil kapacitete proizvodnih in poslovnih prostorov ter s tem stopil še korak naprej k uresničevanju poslovne vizije.

Dobrodošli!

Brinox poslovna stavba Recepcija PLOCEVINARNA

Prosta delovna mesta

V razdelku O nas - Kariera so objavljena tri prosta delovna mesta.

Iščemo obdelovalca kovin

Objavljeno je prosto delovno mesto OBDELOVALEC KOVIN. Podrobnosti v zavihku "o nas - kariera".

Dedek Mraz obiskal Brinox malčke

Letos smo v Brinoxu končno dobil telefonsko številko Dedka Mraza. Z njim smo se dogovorili, da je obiskal pridne Brinox malčke. V kulturnem domu v Sori smo si najprej ogledali predstavo znanega slovenskega mačka - Murija seveda. Nato smo tako otroci, kot starši, skupaj in glasno na oder priklicali Dedka Mraza. Nasmehi otrok in pravljično vzdušje je dobrega moža prepričalo, da nas bo obiskal tudi naslednje leto.

 

 

 

 

Izšla prva številka Brinox internega glasila – Brinfo

Z veseljem sporočamo, da smo izdali prvo številko internega glasila Brinfo.

Brinfo

Brinox na sejmu Pharmtech v Rusiji

Brinox se je konec novembra udeležil mednarodnega sejma Pharmtech v Moskvi.

Tudi z Brinoxovo pomočjo na morje

Brinox se zaveda, da je poleg doseganja poslovnih rezultatov, pomemben tudi posluh za prepoznavanje potreb zaposlenih, okolja ter družbe v kateri posluje.

V okviru humanitarnih projektov je Brinox v letu 2013 finančno podprl več projektov. Na tem mestu bi z vami delili veselje otrok, ki so tudi z našo pomočjo odšli na morje. Njihovo (pri)srčno poročilo si lahko preberete na povezavi Cirius tabor.

Brinox - tehnologija, ki uresničuje

Otroci cirius tabor

Brinox osrečil otroke v Indokini

Brinox je pomagal tudi otrokom v Indokini. Tam so otroci kljub splošnemu pomanjkanju nasmejani, Brinoxove prevelike majice pa nepopisen vir veselja.

Brinox - tehnologija, ki uresničuje

Indokina (trije fantki)

Utrinki iz sejma Powtech 2013

Od 23. - 25. 4. 2013 smo se kot razstavljalci udeležili sejma Powtech, ki se je odvijal v Nürnbergu v Nemčiji. V galeriji si lahko ogledate nekaj utrinkov iz sejma.

Brinox team

Na razstavnem prostoru Sestanki

Dobrodošli na prenovljeni spletni strani

Z veseljem  vas pozdravljamo na naši prenovljeni in vsebinsko obogateni spletni strani.

Internetna stran sedaj omogoča enostaven in pregleden način brskanja po vsebinah, prilagojena je tudi uporabnikom pametnih telefonov.

Veselimo se vašega odziva.

 

Vaš Brinox

Sejem Powtech 2013

Brinox se bo že drugič  zapored udeležil mednarodnega sejma Powtech, ki se bo odvijal od 23. - 25.4.2013 v Nürnbergu v Nemčiji.

Predstavili se bomo na izviren, tehnološko napreden način.

Spoštovani partnerji, vabljeni, da nas obiščete.

si

Arhiv novic

S klikom na gumb "Prenesi fotografijo" potrjujem, da bo fotografija po prenosu namenjena le osebni rabi. Fotografija je avtorsko delo Marka Prezlja. Brinox z Markom tesno sodeluje in ga podpira pri njegovem ustvarjalnem delu. Težnja k popolnosti ter predanost namenu in cilju sta skupna Brinoxu in Marku Prezlju.

Prenesi fotografijo x