Zapri
Zapri

2018

Se nam želite predstaviti?

Naredite to v živo na Kariernem sejmu MojeDelo.com, 29. novembra v Cankarjevem domu v Ljubljani od 10. do 19. ure.

Sejem Powtech, Nürnberg, Nemčija

Ecolabovo šolanje v Brinoxu

18. In 19. januarja  je v Brinoxu potekalo praktično usposabljanje za več kot 110 zaposlenih v podjetju  Ecolab Life Sciences. Glavni poudarek usposabljanja je bilo izobraževanje na CIP in COP procesih  skupaj s storitvami, ki jih podjetje Ecolab ponuja svojim kupcem in se razlikujejo od tistih, ki jih ponujajo konkurenčna podjetja.  Zaposleni v Brinoxu so pomagali pri organizaciji dogodka s postavitvijo celotne demo opreme in podrobnejšimi predstavitvami o procesih in opremi. Brinoxovi strokovnjaki so imeli dobro priložnost, da preizkusijo svoje predavateljske sposobnosti. Po mnenju udeležencev izobraževanja so sodelavci Brinoxa opravili izjemno delo, saj je bil dogodek ocenjen kot najbolj celovito in strokovno usposabljanje, ki so ga kdaj prejeli zaposleni v Ecolabu.

Pharmtech & Ingredients 2016

Spoštovani partnerji,

obveščamo vas, da bomo s svojim razstavnim prostorom sodelovali na sejmu PharmTech &
Ingridients 2016, največjem specializiranem mednarodnem sejmu v Ruski federaciji in CIS s področja opreme in tehnoloških rešitev za proizvodnjo farmacevtskih izdelkov, laboratorijske opreme, opreme čistih sob in farmacevtske logistike.

Brinox širi in krepi poslovanje v Nemčiji

Februar 2016 - Brinox je sicer na nemško govorečih prodajnih trgih prisoten že od same ustanovitve podjetja, kar pomeni dobrih trideset let. Z namenom, da okrepi svojo prisotnost na zahtevnem in izjemno konkurenčnem  nemškem področju, se je matično podjetje odločilo za ustanovitev novega podjetja - Brinox Deutschland.

Tako se obstoječima podjetjema Brinox Slovenija in Brinox Rusija, ki uspešno deluje v Moskvi že vse od leta 2010, pridružuje tretje, nemško podjetje in sicer s sedežem v Offenburgu, v deželi Baden-Wuerttenberg.  Z izborom lokacije v znanem Schwarzwaldu podjetje ohranja nujno potrebno bližino do strank v Švici, Avstriji in južni Nemčiji, predvsem pa bo z močno inženirsko ekipo zagotavljalo odlične poprodajne aktivnosti in storitve na najvišjem nivoju.

Arhiv novic

S klikom na gumb "Prenesi fotografijo" potrjujem, da bo fotografija po prenosu namenjena le osebni rabi. Fotografija je avtorsko delo Marka Prezlja. Brinox z Markom tesno sodeluje in ga podpira pri njegovem ustvarjalnem delu. Težnja k popolnosti ter predanost namenu in cilju sta skupna Brinoxu in Marku Prezlju.

Prenesi fotografijo x