Zapri
Zapri

Personalizirane procesne rešitve

Smo inovativno evropsko družinsko podjetje s 30-letno tradicijo specializacije na področju zagotavljanja hitrih, učinkovitih, cenovno konkurenčnih in za kompleksne probleme procesnih industrij ukrojenih rešitev na ključ.

Naša vizija je dolgoročno postati vodilni evropski ponudnik personaliziranih procesnih rešitev.

Strokovno znanje in dolgoletne izkušnje našega ekspertnega tima so zagotovilo celostne ponudbe celotnih procesnih sistemov ali posameznih enot in komponent za farmacevtsko, kemično in živilsko-predelovalno industrijo.

Procesne rešitve na ključ

Celovite procesne rešitve

Kompleksni procesni problemi zahtevajo personaliziran pristop. Visokotehnološke Brinox procesne rešitve so prilagojene specifičnim potrebam  vaše industrije. Zajemajo inženiring ter implementacijo tako celotnih procesnih sistemov kot tudi posameznih proizvodnih enot in komponent.

Injekcijske raztopine Injekcijske raztopine Mazila in kreme Mleko in mlečni izdelki Pastile Pastile Proizvodnja silikonskih tesnilnih mas Sadni sokovi Sirupi Tekočine za oblaganje pelet Tekočine za oblaganje pelet

Celostna ponudba

Vse na enem mestu

Z vami prehodimo celotno pot od kompleksnega procesnega problema do njegove optimalne rešitve po meri vaše industrije - od ideje do izvedbe vse na enem mestu:

 • raziskave in razvoj namenske opreme za procesno proizvodnjo,
 • procesni inženiring,
 • proizvodnjo procesne opreme in sistemov,
 • montažo,
 • avtomatizacijo,
 • preizkuse in meritve,
 • pomoč pri validaciji in
 • poprodajne storitve (usposabljanja, izobraževanja in vzdrževanje).
Celostni inženiring Celotni sistem za sirupe Detajlni inženiring Avtomatizacija Proizvodnja Montaža Vzdrževanje

Znanstveni pristop

Znanost za življenje

V službi znanosti in razvoja tehnološko naprednih procesnih rešitev, ukrojenih za specifične potrebe določene procesne industrije, deluje sodobno opremljen Brinox razvojni oddelek, v katerem z uporabo modernih znanstvenih pristopov in v sodelovanju s priznanimi domačimi in tujimi raziskovalnimi inštitucijami naš ekspertni tim vpeljuje najnovejše rezultate znanosti v reševanje najkompleksnejših procesnih problemov.

Inovativne izboljšave

V službi procesnih inovacij

Z obvladovanjem sodobne tehnologije in proizvodnih procesov ter visoko usposobljenostjo našega ekspertnega tima zmoremo vsakokrat ponuditi hitro in optimalno rešitev kompleksnih problemov v skladu s specifičnimi potrebami določene procesne industrije.

Znanje in strokovna usposobljenost za hitro, inovativno in učinkovito reševanje najkompleksnejših procesnih problemov na ključ sta temelj naše 30-letne tradicije.

Optimizacija procesov

Zmanjšujemo procesna tveganja

Brinox procesne rešitve zagotavljajo bistveno učinkovitejše, kakovostnejše, bolj obvladljivo in ponovljivo delovanje proizvodnih procesov ter številne druge konkurenčne prednosti:

 • stroškovno, proizvodno in tehnološko optimizacijo,
 • vnaprejšnje izločanje potencialnih napak pri delovanju in s tem zmanjšanje procesnih tveganj,
 • standardizacijo kakovosti končnih izdelkov,
 • večjo ponovljivost in nadzor nad avtomatiziranimi procesi.

Trajnostni razvoj

Skrbne rešitve

Skrb za okolje in trajnostni razvoj aktivno vgrajujemo ne samo v naše poslovne norme in načela, ampak tudi v proces kreiranja procesnih rešitev za naše naročnike in v vsakdan naših zaposlenih.

Družbena odgovornost

Podpiramo vrhunske dosežke

V podjetju Brinox postavljamo v ospredje človeka in njegove zmožnosti - originalnost, inovativnost in nadpovprečne dosežke. Zato podpiramo vrhunsko pripravljenost in nadpovprečno zmogljivost v premagovanju vsakovrstnih ovir.

Področja naše sponzorske politike so:

 • vrhunski znanstveni, raziskovalni, izobraževalni in tehnološki dosežki,
 • vrhunski športni dosežki,
 • tehnološke inovacije,
 • aktivnosti za izboljšanje kakovosti življenja in bivanja,
 • okoljevarstvene aktivnosti, ki podpirajo skrb za trajnostni razvoj,
 • kongresi, konference in ostali dogodki s tehničnih področij.

Težnja k popolnosti ter predanost namenu in cilju sta skupna Brinoxu in Marku Prezlju. Brinox je generalni sponzor trikratnega dobitnika Zlatega cepina - alpinista Marka Prezlja.

Chomolhari 2006 Chomolhari 2006 Chomolhari 2006 Chomolhari 2006 Chomolhari 2006 Kolesarska dirka Mark Prezelj Rafting na Soči Zlati cepin

S klikom na gumb "Prenesi fotografijo" potrjujem, da bo fotografija po prenosu namenjena le osebni rabi. Fotografija je avtorsko delo Marka Prezlja. Brinox z Markom tesno sodeluje in ga podpira pri njegovem ustvarjalnem delu. Težnja k popolnosti ter predanost namenu in cilju sta skupna Brinoxu in Marku Prezlju.

Prenesi fotografijo x