Zapri
Zapri

Kemija

Brinox je kompetenten partner in ponudnik rešitev za celotne procesne obrate in sisteme od laboratorijskih do proizvodnih dimenzij.
Ponujamo rešitve na ključ, ki vključujejo konceptno rešitev, inženiring, izdelavo, montažo, avtomatizacijo, kvalifikacijo in pomoč pri validaciji za kompletne procesne sisteme v farmacevtski in biotehnični industriji, živilsko-predelovalni industriji, kemični in drugih vejah procesne industrije.

Procesni sistemi

Za potrebe kemične industrije zagotavljamo varne, hitre, učinkovite in cenovno konkurenčne personalizirane procesne rešitve v proizvodnjah s prisotnostjo nevarnih oziroma občutljivih surovin in izdelkov.
Naša konkurenčna prednost je sposobnost samostojnega projektiranja, izdelave, montaže in avtomatizacije ključnih komponent procesnih sistemov za kemično industrijo na enem mestu ter zagotovitev kompatibilnosti procesnih rešitev. Da varno postane še varnejše.

Pretakališče barv in lakov Pretakališče organskih topil Skladišče tekočih odpadkov Ocevje kemijske sinteze Dozirni sistem pri proizvodnji silikona Mešanje tesnilnih mas Posoda za prah Vijačni transporter Razpršilni sušilni stolp Dozirni sistem za prahove

Procesne enote

Poleg projektiranja in izvedbe celotnih procesnih sistemov lahko na željo naročnika zasnujemo in izvedemo tudi posamične procesne komponente za kemično industrijo.

Odlikujejo nas številne izkušnje na področju projektiranja in implementacije procesnih posod, reaktorjev in transporterjev za proizvodnjo, kjer so prisotne nevarne oziroma občutljive surovine in izdelki.

Mešanje tekočih odpadkov Mešalnik za poliuretane Vakuumski reaktor Adsorpcija par nevarnih kemikalij

Procesne komponente

Brinox ima v svoji ponudbi tudi nekatere komponente procesnih sistemov, npr. ventile higienske izvedbe, cevne prenosnike toplote in IBC kontejnerje.

Komponente so izdelane z izjemno natančnostjo, ki zagotavlja obratovanje praktično brez zastojev in z minimalnimi stroški vzdrževanja.

Mešalo za viskozne snovi Črpalke higienske izvedbe

Reference

  • Treibacher Industrie, Daramic, Avstrija
  • Gruppo Bonazzi, Italija
  • Helios Group / Sava / TKK Srpenica, Slovenija
  • Amerace Microporous Products, ZDA

S klikom na gumb "Prenesi fotografijo" potrjujem, da bo fotografija po prenosu namenjena le osebni rabi. Fotografija je avtorsko delo Marka Prezlja. Brinox z Markom tesno sodeluje in ga podpira pri njegovem ustvarjalnem delu. Težnja k popolnosti ter predanost namenu in cilju sta skupna Brinoxu in Marku Prezlju.

Prenesi fotografijo x